Om OS2forms

OS2form er et formularværktøj der bruges til at automatisere og digitalisere selvbetjeningsløsninger. Data indhentet via OS2forms kan automatisk oprettes eller tilføjes til en sag i SBSYS.

 1. Hvilket behov kan OS2forms dække?

  OS2forms er et alternativ til kommercielle formularværktøjer, der kan dække et behov for skræddersyede digitale selvbetjeningsløsninger til borgere, virksomheder og egne medarbejdere. OS2forms adresserer et behov for automatisering af indsamling af formulardata, og kan derfor være med til at effektivisere arbejdsgangen.

 2. Hvordan skaber OS2forms værdi for dig?

  OS2forms kan bruges til at lave borgerrettede og interne blanketter i Holstebro Kommune. OS2forms er et fælleskommunalt blanket- og selvbetjeningsværktøj, der giver os ejerskab over de digitale løsninger i vores kommune.

 3. Hvordan kommer jeg i gang med OS2Forms?

  Hvis du synes det lyder som et værktøj der kan bruges i lige præcis din kommunen, så tag kontakt til Anders Sølbech Larsen  - asl@holstebro.dk og få en snak om mulighederne for at blive medlem af OS2Forms fællesskabet eller bare få en demonstration af systemet. Du kan også tage fat på en af de andre medlemmer af OSForms koordinationsgruppen som du kan finde på listen her på siden.

Koordinationsgruppen

Koodinationsgruppen bag OS2Forms består af: 

 • Anders Sølbech Larsen - Holstebro Kommune - asl@holstebro.dk
 • Iben Uldahl Søndergård - Aarhus Kommune - ius@aarhus.dk
 • Lars Lyngsøe Højberg - Rebild Kommune - ilahn@rebild.dk
 • Charlotte Glavind Bülow - Favrskov Kommune - cglb@favrskov.dk

Hvor kan man finde mere information om OS2Forms?

Læs mere om OS2Forms på produktsiden på os2.eu

Du kan også tage et kig på dette webinar fra juni 2020, hvor tankerne bag og fremtiden for OS2Forms præsenteres.